Politie Zuid-Holland-Zuid

Politie zoekt getuigen van aanranding

Dordrecht, 08-08-2011 o Een 16-jarig meisje uit Dordrecht is op 6 augustus rond 19.30 uur aangerand door een onbekende man. Het meisje fietste op dat moment over de Mauritsweg langs het Weizigtpark, toen ze bij de ingang van het park een man zag liggen. Omdat ze dacht dat de man mogelijk wat was overkomen, stapte ze af en liep ze naar hem toe. De man greep haar plotseling vast en betastte haar.

De dader rende vervolgens weg, vermoedelijk in de richting van de achterkant van het centraal station. De politie heeft direct na de melding de omgeving uitgekamd, maar heeft de man niet meer aangetroffen.
Het signalement van de dader is: man met donkere huidskleur tussen 20 en 35 jaar. Donkere kleding. De man had wat langer haar, met daarin een grijze haarband, waardoor zijn haar glad naar achteren getrokken werd. Hij had donker, licht krullend, haar.
De politie zoekt getuigen van deze aanranding. Wie om of vóór 19.30 uur iets of iemand gezien heeft, wordt gevraagd met de politie contact op te nemen op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Wie de dader aan de hand van signalement (her)kent, wordt eveneens gevraagd te bellen. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).