Ridderkerkse wint Lucky Day prijs van bijna half miljoen euro

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 8 augustus 2011 - In Ridderkerk heeft een 61-jarige vrouw met Lucky Day 450.000 euro gewonnen. De winnares speelt sinds twee jaar automatisch mee met haar geluksgetallen 3-4-8-19-23-30-58-60-76-77. Naast de winnares uit Ridderkerk zijn er de afgelopen week nog een aantal grote prijzen van Lucky Day gevallen. Eén winnaar won 48.000 euro en kocht het winnende lot bij W.J. de Klein in Delft. Een andere winnaar won 19.500 euro bij The Read Shop in Honselerdijk en nog een winnaar, die het lot kocht bij The Read Shop in Zoetermeer, won 30.000 euro. Deze winnaar moet zich nog melden.

"Dat is super! Ik stond perplex toen ik hoorde dat ik zo'n grote prijs gewonnen had. Ik heb gelijk mijn kinderen gebeld. Door de zenuwen kon ik het bedrag niet eens uitspreken. Ik laat het gewonnen bedrag voorlopig eerst op mijn spaarrekening staan," aldus de gelukkige winnares.

Om het winnen van de prijs te vieren, deelt Lucky Day op zaterdag 13 augustus van 12.00-14.00 uur gratis loten uit in winkelcentrum de Ridderhof in Ridderkerk.

Iedereen wint met Lucky Day
Niet alleen spelers van Lucky Day winnen met Lucky Day, maar ook goede doelen winnen. Lucky Day is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter