Website Mokkels.nl vernieuwd

Persbericht van BliXem Internet

Babesite introduceert nieuw design en nieuwssectie

Nijmegen, 5 augustus 2011

Vandaag is de nieuwe website van Mokkels.nl live gegaan. De meest toonaangevende babesite van Nederland heeft een metamorfose ondergaan met een modern kleurrijk design en tal van nieuwe functionaliteiten.

Liefhebbers van vrouwelijk schoon kunnen op Mokkels.nl terecht voor informatie, nieuws en foto's van bekende mooie binnen- en buitenlandsebabes. Het Mokkelforum biedt voor mannelijk Nederland vertier en plezier, maar sinds kort is Mokkels.nl ook de plek voor opmerkelijke nieuwsfeiten, spraakmakende artikelen en grappige video's. Dagelijks verschijnen er nieuwe berichten over onderwerpen als babes, muziek, film, sport en games.

Tien jaar en ruim 2 miljoen bezoekers per maand verder was het babeplatform toe aan verdere professionalisering. Het gloednieuwe jasje en de introductie van een interactief blog moet een breder publiek trekken naar de website. Daarnaast biedt het bestaande leden een totaalbeleving door de bredere inzet van social media en uitbreiding van het aantal functionaliteiten.

Een maand geleden verbrak de site al een record door binnen een dag ruim 8.000 Facebooklikes binnen te slepen. Daarnaast verscheen het meerdere malen in de pers. Het nieuwe uiterlijk is dan ook een belangrijke stap in het versterken van de positie als leukste babesite en entertainmentsite van Nederland.

Mokkels.nl is een initiatief van BliXem Media, onderdeel van BliXem Internet. De site bestaat sinds november 2000 en ontvangt elke maand twee miljoen unieke Nederlandse bezoekers.

*

Links:
http://www.mokkels.nl



Razende Robot Reporter