Gemeente Brummen


Zomer in Gelderland 8 augustus in Brummen

(Oorspronkelijke publicatie datum: 06-08-2011)

Omroep Gelderland komt deze zomer op 8 augustus naar Brummen voor het programma Zomer in Gelderland met Angelique Krüger. Het programma komt iedere dag via radio en TV vanuit een andere plaats in Gelderland. Wilt u aanwezig zijn bij de opnames? Kom dan om 18.00 uur naar het Marktplein in Brummen. De opnames starten iedere dag om 18.15 uur.

Teamopdracht
Om 6.50 uur worden we wakker met twee luisteraars. Om 9.50 uur begint de strijd voor de opdracht, die live bekendgemaakt wordt op de radio. Vanaf 13.00 uur kunt u op meekijk-tv alle verrichtingen volgen op de locatie van Zomer in Gelderland. Op de radio krijgt u de hele dag updates over de stand van zaken bij de groepsopdracht. Vanaf 18.20 uur is de uitzending live op TV Gelderland. Wilt u alles van dichtbij meemaken? Kom dan naar de locatie van de opname! Natuurlijk kunt u het programma ook volgen via internet: op Twitter en via de liveblog.

Meer informatie, het volledige programma en de lijst met gemeenten waar Omroep Gelderland te gast is, vindt u op de website www.zomeringelderland.nl.