Ingezonden persbericht


Persbericht

Dutch FilmWorks verwerft de rechten van de hilarische nieuwe BBC TV-comedyserie, een vlijmscherpe parodie op real-life soaps, van de makers van Little Britain

Come Fly With Me

Alle zes afleveringen vanaf 22 november verkrijgbaar op DVD Een must voor liefhebbers van Britse humor!

Na de ongelooflijk succesvolle Engelse comedyserie Little Britain, die meer dan 20 Awards won waaronder een Bafta voor Best Comedy Programme en drie Gouden Roos Awards, en die in meer dan 45 landen op televisie is uitgezonden, richten de makers Matt Lucas en David Williams met hun nieuwe satirische serie Come Fly With Me opnieuw hun pijlen op Groot-Brittannië op z'n smalst. Samen spelen ze meer dan vijftig krankjoreme personages, geholpen door fantastische make-up en kostuums.

In Come Fly With Me volgen we het personeel van het drukste vliegveld van Engeland. We maken kennis met de patserige eigenaar van een goedkope vliegmaatschappij, die ondanks zijn financiële malaise akelig optimistisch blijft; een check-in medewerkster die aan het sparen is voor haar tweede borstvergroting (de eerste borst is gedaan, nu de andere nog); twee paparazzi-fotografen die hopen dat er beroemdheden voorbijkomen; twee piloten die met elkaar getrouwd zijn; een arrogante stewardess; een fanatieke maar niet al te snuggere immigratieambtenaar en veel meer hilarische typetjes!

In Engeland groeide de serie uit tot een mega-succes. De serie wordt momenteel uitgezonden door de VPRO (31 juli ­ 4 september). Vanaf half november is de 6-delige serie Come Fly With Me verkrijgbaar op DVD. Een must voor liefhebbers van Britse humor!

Scenario en hoofdrollen:
David Walliams (Little Britain, Dinner for Schmucks, Stardust) Matt Lucas (Little Britain, Alice in Wonderland, Shooting Stars)

Regie:
Paul King (The Mighty Boosh, Dogface)

Producer:
Adam Tandy (The Thick of It, In the Loop, Time Trumpet)

Uitvoerend producenten:
Mark Freeland (Mongrels, Bellamy's People, The Omid Djalily Show) Geoff Posner (Little Britain, Dinnerladies, The Catherine Tate Christmas Special)

Een Little Britain Productions / BBC Production

Dutch FilmWorks (DFW) speelt sinds 1998 een toonaangevende rol in de Benelux bij de distributie van films in zowel de bioscoop, op DVD en Blu-Ray, op televisie en Video On demand (VOD). Zij is ook actief als uitgever / distributeur van boeken en magazines. Door de jaren heen heeft DFW een omvangrijke library opgebouwd met meer dan 3.000 titels. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland en België. Er werken 45 mensen.

.......................................EINDE PERSBERICHT……………………………………

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

()

Dutch FilmWorks
Product Manager: Gert ­ Jan Hengeveld
E-mail: gjhengeveld@dfw.nl
Telefoon: 0183-610250