Ingezonden persbericht


Nr. 201

Hilversum, maandag 8 augustus 2011

VANAVOND IN KVDB AANDACHT VOOR ECONOMISCHE SITUATIE

Knevel & Van den Brink, elke werkdag om 23.00 uur, Nederland 1

Vanaf vandaag is er weer elke werkdag een aflevering van Knevel & Van den Brink. In de uitzending van vanavond werpt hoogleraar fiscale economie Willem Vermeend zijn licht op de huidige economische situatie. Verder vertelt de moeder van Jelte Stronkhorst over de therapie die Jelte kreeg in de Verenigde Staten. Vorig jaar vertelde zij in Knevel & Van den Brink hoe haar zoon in coma raakte na ernstige mishandeling. Voor passende hulp kon hij in Nederland niet terecht. Hoe gaat het nu met hem? Kijk voor meer informatie op eo.nl/kvdb.

Na een korte zomerstop zendt de EO vanaf vanavond nieuwe afleveringen uit van actualiteitenprogramma Knevel & Van den Brink. Ingrediënten van het programma zijn onder meer het nieuws van de dag en de laatste ontwikkelingen in de politiek. Ook hebben de presentatoren verdiepende gesprekken met gasten en persoonlijke gesprekken over ingrijpende gebeurtenissen in het leven van gewone mensen.

In de uitzending van vanavond spreken presentatoren Andries Knevel en Tijs van den Brink met voormalig minister en hoogleraar fiscale economie over de financiële crisis die de wereld momeneel treft. Is het dieptepunt al bereikt? Daarnaast ook aandacht voor de situatie van Jelte Stronkhorst. In 2009 wordt hij ernstig mishandeld. Hij raakt in een coma. In Nederland kan hij nergens terecht voor passende hulp. Een operatie in het buitenland is peperduur. Inmiddels is hij thuis nadat hij in de Verenigde Staten therapie heeft ontvangen die past bij zijn situatie. Is die inmiddels verbeterd? Dit en meer vanavond in Knevel & Van den Brink.

Knevel & Van den Brink, vanaf vanavond weer elke werkdag om 23.00 uur op Nederland 1 Presentatie: Andries Knevel en Tijs van den Brink

---

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht