Veelvuldig stelt men de vraag: Waar staat ut Engelke op de Sint Jan?


Een visitekaartje van ut Engelke, de engel met het mobieltje op de Sint Jan met op de achterzijde een situatietekening van de Sint Jan blijkt de oplossing.

's-HERTOGENBOSCH, 20110808 -- Bezoekers van de Bossche binnenstad en de Sint Jan kunnen vaak ut Engelke, de engel met het mobieltje, op de Sint Jan niet vinden. Ondanks dat ut Engelke zo prominent op de basiliek staat is, het toch wel moeilijk met al die engelenbeelden om juist dat ene beeld van ut Engelke te vinden. VVV Den Bosch, de cafés op de Parade, de hotels in de binnenstad krijgen dan ook steeds die vraag. Evenals de vraag om het telefoonnummer van ut Engelke.

Bezoekers van de Bossche binnenstad en de Sint Jan kunnen het visitekaartje met het telefoonnummer van ut Engelke en de naam van haar twitteraccount @ut_engelke met de situatietekening  op de Sint Jan verkrijgen bij de horecazaken aan de Parade in Den Bosch, horecazaken rond de Sint Jan, hotels in de Bossche binnenstad en de VVV op de Markt in Den Bosch. Uiteraard zijn de kaartjes gratis.

Zie ook: Het engeltje op de Sint Jan is telefonisch bereikbaar





De Backer Licenties BV