Gemeente Urk

Persberichten

Domineesweg (N352) een dag afgesloten

De verkeersborden voor het gebruik van de landbouwpasseerstroken aan de Domineesweg in Noordoostpolder Urk worden dinsdag 9 augustus 2011 geplaatst. Hiervoor wordt de Domineesweg (N352) één dag, tussen 9.00 uur en 15.00 uur, afgesloten tussen de Monnikenweg en Karel Doormanweg.

De verkeersborden worden over de weg en de passeerstrook heen gehangen, zodat duidelijk wordt hoe de landbouwpasseerstroken moeten worden gebruikt. Het landbouwverkeer moet tijdens de spitstijden verplicht gebruik maken van de aangelegde passeerstroken.

Tijdens de afsluiting van het gedeelte van de Domineesweg op 9 augustus wordt het verkeer omgeleid via omliggende wegen. Verkeer komende vanaf rijksweg A6 of vanuit de richting Nagele met bestemming Urk e.o. wordt via de Monnikenweg en de Zuidermeerweg terug naar de Domineesweg geleid. Verkeer komende uit de richting Urk met bestemming rijksweg A6 of de richting Nagele wordt via Karel Doormanweg en Zuidwesterringweg naar Nagele geleid. Vanaf Nagele kan het verkeer dan terugrijden naar rijksweg A6 of via andere wegen naar hun bestemming rijden.