Gemeente Krimpen aan den IJssel


Expositie Zomergasten

Onder de titel `Zomergasten' worden tot 7 september schilderijen en foto's van een viertal professionele kunstenaars in Ontmoetingscentrum De Tuyter tentoongesteld.

Annemiek Tjepkema

Academie voor Kunst en Industrie Enschede, Design schilderen (Cum laude), (1962-1967).
Post Academisch Onderwijs Beeldende Kunst Rotterdam. Schilderen (1994-1995).
Vanaf 1968 diverse nationale en internationale exposities. Thema schilderijen Zomergasten 2011: "Naar huis willen, het huis ben je zelf".

Roos Hobé

Roos is een allround fotograaf en heeft zich gespecialiseerd in portret-, thema-,landschap en photoshopfotografie. Haar passie voor natuur vertaalt zich in landschapfotografie.

Dirk van Schie

De beweegredenen en keuzes voor vorm en kleur hebben een verschillende oorsprong; soms gebaseerd op landschappen, maar meestal intuïtief bepaald zonder associaties of verwijzingen vooraf. Het werk heeft geen expliciete betekenis als doel. Het is eigenlijk uitsluitend wat het is, esthetisch met geen andere bedoeling dan het opwekken van emoties.

Hareth Muthana

Beeldend kunstenaar met Irakese roots, leeft en werkt in Rotterdam. Zijn werk is zeer persoonlijk en maatschappelijk geëngageerd. Hareth volgde zijn opleiding aan de Academy of Fine Arts in Bagdad en de Willem de Kooning Academie in Rotterdam waar hij in 2003 afstudeerde.