NCRV

In Therapie: best bekeken programma op Uitzending Gemist

Ingezonden door NCRV op 9 augustus, 2011 - 11:00


dinsdag 09 augustus 2011 - 10:58 uur
Zender:
Nederland 2

De NCRV-dramaserie In Therapie is al twee weken lang het best bekeken programma op Uitzending Gemist. Op tv en online is het tweede seizoen van In Therapie een groot succes. Op tv is vooral de donderdagavond populair met Wouter den Arend (Jeroen Krabbé) als cliënt bij psychotherapeut Jonathan Franke (Peter Blok). Online hebben de personages inmiddels 10.000 vrienden en de serie meer dan 10.000 fans. De app, waarmee fans nog dieper in het leven kunnen duiken van Jonathan, is inmiddels ruim 33.000 keer gedownload.

Vanavond komt Sascha Blauw (Jamie Grant) voor de derde keer bij Jonathan. Sascha is een moeilijke cliënte voor Jonathan, omdat ze steeds pas op het laatste moment laat weten of ze die week naar de afgesproken sessie komt en haar ernstige ziekte niet onder ogen wil zien.

In deze aflevering belt Sascha onverwacht vroeg aan bij Jonathan. Gelukkig heeft Jonathan nog de tijd voor haar. Sascha is heel erg moe, maar wil toch graag met Jonathan praten. Ze heeft de hele nacht doorgewerkt aan haar eindejaarsopdracht voor haar studie Architectuur, maar is allerminst tevreden. Ze heeft de maquette meegenomen naar Jonathan. Tijdens de sessie vernielt ze plotseling de hele maquette!

Jonathan heeft het vermoeden dat Sascha de maquette als afleiding gebruikt. Hij denkt dat ze liever over de maquette praat en het mislukken daarvan, dan over haar ziekte. Want Jonathan komt er achter dat Sascha zich nog steeds niet laat behandelen. Tot overmaat van ramp komt Jonathan er ook achter dat Sascha het nieuws over haar ziekte nog steeds niet aan haar ouders heeft verteld.

Bekijk hier alvast de preview voor de aflevering van vanavond: http://intherapie.ncrv.nl/.

In Therapie is sinds maandag 25 juli, zes weken lang, op werkdagen te zien op Nederland 2 bij de NCRV. In Therapie is een productie van NL Film & TV en wordt geregisseerd door Alain de Levita en Antoinette Beumer. De applicatie is ontwikkeld in samenwerking met de NPO en Elastique.
Programma:
In Therapie
Website:
http://intherapie.ncrv.nl