Kamer van Koophandel

KvK daagt jonge en ambitieuze ondernemers uit

dinsdag 9 augustus 2011

Wie wordt de Ondernemer van het Jaar 2011

De jaarlijkse verkiezing Ondernemer van het Jaar is weer van start gegaan. De Kamer van Koophandel daagt jonge ambitieuze ondernemers uit mee te doen. Ondernemers tot en met 25 jaar met lef, zelfkennis, ambitie en talent voor het ondernemerschap kunnen zich aanmelden voor 7 oktober 2011 op www.deondernemervanhetjaar.nl Wie durft!

Elk jaar houdt de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland de verkiezing Ondernemer van Jaar met ieder jaar een ander thema. Dit jaar gaat de prijs naar een Jonge Ondernemer. De prijs is een opsteker voor elke ondernemer. Winnaars van voorgaande jaren geven aan dat zij dankzij deze verkiezing grote sprongen hebben gemaakt met hun bedrijf.

Criteria

Ondernemer van het Jaar 2011 worden ondernemers niet zomaar. Jonge ondernemer die de uitdaging aangaan moeten voldoen aan de volgende voorwaarden: Eigen bedrijf gevestigd in regio `t Gooi, Eemland of Flevoland, leeftijd tot en met 25 jaar, bewezen succesvol ondernemer, heeft een link met het onderwijs (bv studentondernemer of geïnspireerd vanuit opleiding), sterke visie over eigen bedrijf en het ondernemerschap. De winnaar wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 3 januari 2012 bekend gemaakt.

Sluitingsdatum

Jonge ondernemers die zichzelf herkennen en mee willen doen, of lezers die iemand kennen die aan de criteria voldoet, melden zich aan via www.deondernemervanhetjaar.nl/inschrijven Ondernemers die vragen hebben over de verkiezing en de criteria kunnen mailen naar Mirjam Boode, mirjam.boode@kvk.nl.

Bron: KvK