Gemeente Haaren


Het Centrum voor Jeugd en Gezin gemeente Haaren gaat van start

Centrum voor Jeugd en Gezin gemeente Haaren

Opvoeden en opgroeien is niet altijd even gemakkelijk. Soms is informatie of ondersteuning welkom of zelfs simpelweg nodig. Maar wie helpt je het beste op weg?

Binnenkort in gemeente Haaren: het Centrum voor Jeugd en Gezin

Er zijn zoveel organisaties voor jeugd(gezondheids-)zorg! Daarom komt er in de gemeente Haaren één centraal punt voor alle vragen over opgroeien en opvoeden: het Centrum Jeugd en Gezin gemeente Haaren (CJG).

Het CJG is een informatie- en adviespunt waar ouders, kinderen, jongeren en professionals terecht kunnen met vragen over opvoeden en opgroeien. Wij vinden geen enkele vraag raar, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook. Wij denken met je mee. Het advies of de ondersteuning van het CJG is gratis.

Wij denken met je mee!

Heb je als ouder weleens vragen, zoals 'mijn kind is zo druk, is dat normaal?' of 'hoe bescherm ik mijn zoon tegen internet, of mijn dochter slaapt zo slecht?'. Kom dan naar het CJG. Het CJG is er niet alleen voor ouders. Heb jij als jongere weleens vragen als 'ik wil met mijn vriendinnen op vakantie, hoe overtuig ik mijn ouders' of 'mijn ouders gaan scheiden, wat nu?' Het CJG geeft je advies of beantwoordt je vraag. Als je extra hulp of begeleiding nodig hebt, kunnen we een afspraak voor je maken met een deskundige die verder op je vraag ingaat.

Wij werken samen met instellingen voor (jeugd)gezondheidszorg, (jeugd)welzijn, onderwijs, voorschoolse voorzieningen, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en particuliere organisaties.

De kernpartners van het CJG zijn Juvans, Vivent, GGD Hart van Brabant en MEE regio 's-Hertogenbosch.

Openingstijden hoofdlocatie CJG gemeente Haaren;

Vanaf 6 september 2011 gaat het CJG officieel van start op de hoofdlocatie en de overige informatiepunten. De hoofdlocatie van het CJG wordt gevestigd in het gebouw van de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en het biebpunt op het Leypad in Haaren.

De hoofdlocatie van het CJG is op woensdag van 14.00 uur 16.00 uur te bezoeken. Buiten de openingstijden kan een gesprek op afspraak gepland worden.

Verder kunt u (straks) ook op de verschillende inlooppunten terecht. Zie voor locaties en openingstijden de website van het CJG.

Team CJG gemeente Haaren

Centrum voor Jeugd en Gezin gemeente Haaren team

Van links naar rechts: Marcel Schook (coördinator CJG), Antonieta Ferre van Vlerken (MEE regio `s-Hertogenbosch), Margriet van Eijndhoven (Vivent), Wilmy Grommen (Juvans) Jolanda Pete Németh (GGD Hart voor Brabant), Anneke van Esch (Vivent). Op de foto ontbreekt Sjaak Dol (Juvans)

Website

De website www.cjghaaren.nl is nog in ontwikkeling. Neem vanaf 1 september 2011 eens een kijkje op de site. Hier lees je er over actuele onderwerpen, vind je handige tips en veel antwoorden op allerlei vragen. Alles wat met opgroeien en opvoeden te maken heeft.

Wat is het CJG?

Opvoeden en opgroeien is niet altijd makkelijk. Daarom is er nu één centraal punt voor alle vragen op dit gebied:

het Centrum voor Jeugd en Gezin gemeente Haaren (CJG).

Of de vragen nu ingewikkeld of eenvoudig zijn,

je krijgt altijd antwoord.

De hulp is gratis

Hoofdlocatie CJG gemeente Haaren

Leypad 1b

5076 BE Haaren

Tel. 0411 - 62 28 12

Email: cjg@haaren.nl

Website

Bezoek ook onze website www.cjghaaren.nl

Openingstijden:

Hoofdlocatie open op woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Voor openingstijden overige informatiepunten, in de kernen van de gemeente Haaren, kijk op www.cjghaaren.nl