Welke makelaar past bij u?

Persbericht van Makelaarsarchief.nl

Arnhem, 9 augustus 2011

Stel u gaat uw huis verkopen, dan wilt u natuurlijk de makelaar die dat het beste kan. Maar welke makelaar is dat? Iedereen heeft zo z'n eigen wensen en verwachtingen van een makelaar. Er is nu een website die de makelaar vindt die het beste past bij wat u verwacht van een makelaar: makelaarsarchief.nl.

Onderzoek wijst uit dat huiseigenaren vaak een makelaar kiezen op basis van de zichtbaarheid in hun buurt. Hangen er veel borden van een bepaalde makelaar, dan krijgt deze ook vaak de voorkeur. Maar is dat ook de makelaar die doet wat u wilt? Dat vroeg het team van Makelaarsarchief zich ook af. Ze gingen op zoek naar een oplossing en bedachten de nieuwe website.

Wat is belangrijk voor u: de hoogste prijs, een snelle verkoop of een makelaar die al veel zaken doet in uw buurt? De prestatie van een makelaar op dit gebied zijn allemaal terug te vinden in de database van Makelaarsarchief. Hiermee kan de verkoper van een huis al een goede selectie maken.

Maar dat is nog niet genoeg want makelaars worden ook beoordeeld op hun dienstverlening. Klanten geven hun mening over hun makelaar en ook die waarderingen worden gebruikt om de ideale makelaar te vinden. Over bijvoorbeeld de communicatie, deskundigheid en service.

Vul de wensen in op de website en binnen een minuut is de top drie met makelaars bepaald. Deze kunt u eenvoudig online vergelijken, ook door de waarderingen te lezen van klanten die ze na de verkoop van hun huis hebben geschreven.

Deze nieuwe website is een initiatief uit Arnhem. De website in van start gegaan in Arnhem, Haarlem, Den Bosch en Groningen en gaat daarna landelijk. Wie meer wil weten over deze nieuwe online dienst of zelf eens een top drie wil samenstellen kan terecht op de website: www.makelaarsarchief.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.makelaarsarchief.nl



Razende Robot Reporter