Gemeente Veenendaal


Hoe ervaart u de verkeerssituatie in Veenendaal?

De gemeente Veenendaal stelt een nieuw Gemeentelijk Verkeers- en VervoersPlan (GVVP) op. Hierin wordt het te voeren beleid op het gebied van verkeer en vervoer tot 2025 vastgelegd. Het doel is proberen de verkeerssituatie voor bewoners, bedrijven en bezoekers van Veenendaal te verbeteren. Daarom willen wij graag van u weten welke verkeersknelpunten u op dit moment ervaart. Het gaat om kruispunten/wegvakken/locaties waar bijvoorbeeld lange wachttijden zijn, veel ongevallen gebeuren, u zich niet verkeersveilig voelt, waar veel sluipverkeer rijdt of waar u voorzieningen mist.

Hoe kunt u reageren?
Op de site van de gemeente Veenendaal staat een link naar een interactieve kaart van Veenendaal. Ga daarvoor naar www.e-spraak.nl/Veenendaal. Op de kaart zijn maatregelen die in voorbereiding zijn, weergegeven. Als u op een punaise klikt, krijgt u de omschrijving van de maatregel te zien. Door hier op te dubbelklikken komt u terecht bij het forum. Hier kunt u op de maatregel reageren of een discussie aangaan met andere bezoekers van de site. Iedereen kan uw reactie bekijken.

Door een punaise op de kaart te prikken, prikt u ook in met uw commentaar. Deze site is beschikbaar van 10 augustus tot en met 31 augustus 2011.

Wat doen wij met uw reactie?
Wij zullen de discussies volgen en goed in de gaten houden wat u van de maatregelen vindt. U kunt uw mening geven bij elke discussie en/of reactie, maar ook een eigen reactie plaatsen. Van alle schriftelijke reacties en E-spraak wordt een verslag gemaakt door middel van een samenvatting met beantwoording. Indien u het op prijs stelt dat dit verslag u wordt toegezonden, dient u wel uw adresgegevens bekend te maken.

Geen internet?
Heeft u geen internet en wilt u wel meewerken? Dat kan. Daarvoor neemt u contact op met de gemeente via telefoonnummer (0318) 538 538. U krijgt dan een kaartje thuis gestuurd waarop u de knelpunten kunt aangegeven.

Ga direct naar www.e-spraak.nl/Veenendaal