Webshop Fiets-Onderdelen-Online doneert aan Giro 555


APELDOORN, 20110809 -- Deze week lanceerde http://www.Fiets-Onderdelen-Online.nl zijn online shop met tienduizenden fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietsen. Ondanks de al spectaculaire kortingen is er daarnaast meteen een actie voor Giro 555 gestart: per online bestelling wordt er € 0,555 gedoneerd aan Giro 555 ten behoeve van de actie Honger in de Hoorn van Afrika.

"Vooral na het zien van de TV beelden met uitgemergelde kindertjes kwam ik op het idee om per bestelling van Fiets of Fietsonderdelen € 0,555 cent te doneren aan Giro 555. Al zouden maar een paar leventjes gered worden van deze hongersnood dan zal ons dit veel voldoening geven", zegt eigenaresse Kalliane Ferreira kort en krachtig. "Dus nu maar hopen dat er veel bestellingen volgen."

Dankzij het uitgebreide assortiment van Fiets-Onderdelen-Online, vindt de klant altijd wat hij nodig heeft, of het nou een complete fiets, een binnenband of een klein boutje is. Zowel voor de stadsfiets als voor een MTB of racefiets, het maakt niet uit. Door een goede samenwerking met de verschillende leveranciers, hoeft de webshop zelf geen voorraad aan te houden. Dankzij de enorme kosten die hiermee worden bespaard, krijgt de klant scherpe prijzen. Toch staan ook service en garantie voorop: Artikelen kunnen zonder problemen binnen 7 dagen worden geretourneerd en alle artikelen krijgen minimaal 1 jaar garantie.