Gemeente Aalburg


Nieuws

Opening website vrijwilligerscentrale Aalburg

Opening website

Piet Pruijssers en Ton Hartman hebben de nieuwe website van de vrijwilligerscentrale Aalburg gepresenteerd, nadat wethouder Jan Spuijbroek de website officieel voor geopend had verklaard.

Zij hopen door deze nieuwe website nog meer vrijwlligers en organisaties tot elkaar te kunnen brengen. Overigens niet alleen organisaties, maar ook particulieren kunnen een beroep doen op de vrijwilligerscentrale.

Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Het is niet alleen computerles geven aan ouderen, assisteren in een peuterspeelplaats of vluchtelingen helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in een vreemd land, maar ook bestuurswerk doen in een sportvereniging, de buurtbus rijden en koffie schenken in een verzorgingshuis.

Overigens vormen de beide heren ook de formulierenbrigade. Hier kunt u een beroep op doen als u hulp nodig heeft bij het invullen van bepaalde formulieren, denk b.v. aan de belastingaangifte.

Enthousiast geworden voor dit werk? Kijk dan eens op www.vrijwilligerscentraleaalburg.nl of kom langs op woensdag tussen 09.00 en 12.00 uur bij het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg, tel. 06-12081027 of mail naar vcaalburg@gmail.com.