Gemeente Breda

Asfalteringswerkzaamheden Wilhelminasingel
Op vrijdag 12 augustus om 19.00 uur begint de gemeente met asfalteringswerkzaamheden aan de Wilhelminasingel, tussen de Vijverstraat en Wilhelminastraat/Nieuwe Ginnekenstraat. Tijdens de werkzaamheden is de Wilhelminasingel op dit deel geheel afgesloten voor doorgaand verkeer. Vanaf maandag 15 augustus om 6.00 uur is de rijweg weer open.

Werkzaamheden

Het werk bestaat uit het verwijderen van het huidige asfalt. Vervolgens krijgt de weg nieuwe asfaltlagen en worden de markeringen opnieuw aangebracht. Daar waar nodig worden de goot en enkele trottoirbanden hersteld.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Wilhelminasingel, tussen de Vijverstraat en het kruispunt Wilhelminastraat/Nieuwe Ginnekenstraat, afgesloten voor doorgaand verkeer. Het autoverkeer, komende uit de richting Wilhelminasingel en Boeimeersingel, wordt omgeleid via de Wilhelminastraat, Parkstraat, Wilhelminapark. Dit wordt met borden aangegeven. Fietsers worden omgeleid via de Chassésingel.

De gemeente vraagt uw begrip

De gemeente is er zich van bewust dat de werkzaamheden hinder opleveren, maar probeert dit tot een minimum te beperken en vraagt hiervoor uw begrip.

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer J. Gommers van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 94 42 of via e-mailadres jfm.gommers@breda.nl.

Vragen aan de gemeente?
Deel Asfalteringswerkzaamheden Wilhelminasingel op Twitter Deel Asfalteringswerkzaamheden Wilhelminasingel op Facebook Deel Asfalteringswerkzaamheden Wilhelminasingel op Hyves 10aug