Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 09.45 uur

Utrecht, 12-08-2011

Overlopen

BILTHOVEN- Op donderdagochtend werd een dief betrapt maar kon helaas vluchten. Omstreeks 11.50 uur kwam een thuiszorgmedewerker bij een woning aan De Genestetlaan. Toen ze naar binnenging hoorde zij gestommel en ging boven poolshoogte nemen en trof op de eerste verdieping een onbekende man aan. De man gaf de 54-jarige vrouw een ferme duw en rende de woning uit. Buiten stond nog een andere vrouw welke ook wegrende met de man. Beiden zijn rond de 25 jaar oud en hadden zwart haar en de vrouw droeg dit in een staart. Vermoedelijk is er niets uit de woning weggenomen. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844, district Binnensticht.

Snelle snorfiets

DE BILT- Op donderdag werd een snelle snorfietser van de weg gehaald.

Omstreeks 20.40 uur werd de 18-jarige bestuurder uit De Bilt gecontroleerd op de Utrechtseweg. De snelheid werd gemeten en bedroeg 60 kilometer per uur terwijl er 25 is toegestaan. De snorfiets is ingenomen.

Lastige jeugd

DE BILT- Op vrijdagochtend werden drie baldadige jongens aangehouden.

Omstreeks 02.00 uur reden agenten langs het park aan het Burg.v. Heemstrakwartier en hoorden een hoop geschreeuw. Ter plaatse werd een groep jeugd aangetroffen en aangesproken zich rustig te houden. De agenten reden weer weg en hoorden weer een hoop kabaal. Nu was ook grofvuil op de weg gegooid. Drie verdachten, 15 tot 19 jaar oud uit de

Bilt, werden direct aangehouden.