Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 09.40 uur

Utrecht, 12-08-2011

Ongeval met letsel

MAARSSEN Bij een eenzijdig ongeval is donderdagavond rond 21.30 uur een 18-jarige automobilist gewond geraakt. De man, uit Breukelen, reed over de Straatweg richting Maarssen toen hij vermoedelijk de macht over het stuur verloor en in de berm belandde. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallen dienst doet onderzoek.

Mishandeling

WOERDEN De politie onderzoekt een mishandeling waarbij een 19-jarige man uit Oudewater zwaar gewond is geraakt. In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie rond 01.45 uur een melding dat een vechtpartij zou zijn bij een horecagelegenheid aan de Utrechtsestraatweg.

Ter plaatse zagen agenten een man bewusteloos op de grond liggen. Getuigen vertelden dat het slachtoffer tegen zijn hoofd was getrapt en wezen de mogelijke verdachte aan. Agenten hebben de 18-jarige man uit Woerden aangehouden op verdenking van mishandeling en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De gewonde man uit Oudewater is met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Ongeval met letsel

MONTFOORT Bij een verkeersongeval is donderdagmiddag rond 16.30 uur een 25-jarige vrouw uit Montfoort licht gewond geraakt. Een 28-jarige automobilist uit Montfoort reed vanaf de Cattenbroekerdijk in de richting van de Doeldijk. Bij het kruispunt zag hij een andere auto (bestuurd door een 78-jarige man uit Montfoort) over het hoofd en er ontstond een aanrijding. Een 25-jarige vrouw die als bijrijdster in de auto van de 28-jarige man zat, raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.