Ingezonden persbericht


()

PERSBERICHT

Pop-up store POM Amsterdam groot succes

Amsterdam, 12 augustus 2011 - Vandaag opende POM Amsterdam haar tweedaagse pop-up store aan de Haarlemmerstraat 41 in Amsterdam. Stylisten, pers en andere belangstellenden kwamen op de feestelijke opening af en maakten kennis met de hippe, originele shawls van het nieuwe shawl label dat sinds deze zomer op de markt is.

POM staat voor Piece of Mine - en is een initiatief van de creatieve zussen Liesbeth en Violet Lotgering. De POM shawls typeren zich door kleurrijke, kwalitatieve stoffen, bijzondere biezen en een continue wisselende collectie. En de oplages zijn klein zodat je altijd een originele shawl, dus echt een Piece of Mine, in handen hebt.

De POM collectie bevat uiteenlopende types, varianten en prijsklassen. Van katoenen shawls met een originele print tot luxe exemplaren van dubbel geweven jacquard die aan twee kanten te dragen zijn. In de webshop vind je de shawls onder de kopjes Classic, Celebrate, Work, Funky & Urban en Maroc. Prijzen van de shawls variëren van ¤29,95 tot ¤79,95. De pop-up store is nog tot en met zaterdag 13 augustus te vinden aan de Haarlemmerstraat 41 te Amsterdam (open van 09:00 tot 18:00 uur)