Politie Zeeland


---

1320-2011 Aanhouding in Terneuzen
Vrijdagavond rond 23.00 uur is een 19-jarige automobilist uit Terneuzen, aan de Churchilllaan in Terneuzen aangehouden nadat hij, na een korte achtervolging door de politie, zijn auto tegen een boom reed.
Even voor elven zagen agenten aan de Willem de Zwijgerlaan de 19-jarige man in zijn auto met daaronder neonverlichting, met piepende banden enkele rondjes over de rotonde rijden. De agenten reden hierop achter hem aan richting Scheldorado. De 19-jarige Terneuzenaar ging ervandoor, ondanks het stopteken en de optische- en geluidssignalen. Toen hij, met hoge snelheid een auto inhaalde, raakte de man met zijn auto in de berm, ramde een boom en kwam op de weg tot stilstand. Het rijbewijs van de man, evenals zijn auto zijn ingevorderd.

1321-2011 Snelheidsovertreding, Nieuwdorp
Vrijdagavond rond 21.25 uur is het rijbewijs van een 24-jarige automobilist uit de gemeente Borsele, aan de Korenweg in Nieuwdorp, ingevorderd na een snelheidsovertreding.
De man reed met een snelheid van 139 km/u over genoemde weg. De toegestane maximum snelheid is hier 80 km/u. Tegen hem is tevens proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland