Ingezonden persbericht


De Staat en Guild Of Stags komen naar Huntenpop // Coen & Sander presenteren Huntenpop

ULFT - De populaire Nederlandse rockbands De Staat en Guild Of Stags zijn op zaterdag 13 augustus horen en te zien op Huntenpop in Ulft. De Staat uit Nijmegen is reeds een bekende naam onder de festivalgangers, terwijl het uit Tilburg afkomstige Guild Of Stags een debuterende band is met ex-leden van Krezip.

Het album Machinery van De Staat werd zeer goed ontvangen door zowel pers als publiek. De nieuwe nummers beloven dan ook een spetterende show op Huntenpop. Guild Of Stags heeft nog geen muziek naar buiten gebracht, maar gezien de geschiedenis die de bandleden hebben met de populaire band Krezip, mag je kwaliteit verwachten.

3FM-duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga presenteren dit jaar Huntenpop. De dj's die iedere middag tussen 16.00 uur en 19.00 uur furore maken met de Coen & Sander Show kondigen op de festivalzaterdag de bands aan.

Het Huntenpop festival bevestigde eerder al de Nederlandse topacts ANOUK en WITHIN TEMPTATION , die evenals De Staat dit jaar slechts enkele Nederlandse festivals aandoen. Ook de Nijmeegse poprockband Go Back To The Zoo, dat hard op weg is om een grote naam te worden in Nederland, zal op Huntenpop verschijnen.

www.twitter.com/huntenpop - www.facebook.com/huntenpop en www.huntenpop.nl


---

NOOT VOOR REDACTIE /

Ingezonden persbericht