Gemeente Grootegast

Familiedag voor veteranen, hun partners en kinderen

14-05-2011

Stichting Veteranen Noord-Nederland organiseert in samenwerking met Stichting Nederlands Museum 'Kinderwereld' uit Roden, een familiedag voor alle Veteranen, hun partner en hun kinderen.

Op 14-8-2011 om 9.30 uur begint de dag met een heerlijk ontbijt, waarna jong en oud het museum kunnen bezoeken. Vooral de kinderen zullen het heerlijk vinden om met al het speelgoed te spelen. De dag is om 11.30 uur afgelopen. Van 9.30 uur tot 12.30 uur is het museum uitsluitend open voor veteranen, hun partners en kinderen.

Aanmelden en meer informatie
Aan deze familiedag zijn géén kosten verbonden. Wel dient u zich uiterlijk 3-5-2011 op te geven viainfo@veteranennoordnederland.nl . Vermeld hierbij met hoeveel personen u komt, uw adresgegevens en telefoonnummer. Let wel: Deze familiedag is uitsluitend bedoeld voor Veteranen (ex-militairen die op uitzending zijn geweest). Meer informatie vindt u op www.veteranennoordnederland.nl , bij het tabje 'agenda'.

Deze familiedag wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Noordenveld West Groningen, Bloemenspeciaalzaak 'De Goudsbloem' uit Norg en Stichting Veteranen Noord-Nederland.