Politie Midden- en West Brabant

Inbreker na zoekactie aangehouden in Moerdijk

Moerdijk , 15-08-2011 o De politie heeft vannacht (15 augustus) omstreeks 01.30 uur na een melding in de omgeving van een woning aan de Koekoekendijk na een zoekactie met honden een 32-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de verdenking van een inbraak. De politie is nog op zoek naar de mededader.

De politie kreeg een melding van een getuige die doorgaf dat er door twee mannen werd ingebroken bij een woonboerderij met schuur. De inbrekers zouden met zaklampen over het terrein lopen. Agenten van de noodhulp stelden een onderzoek in. Zij troffen in het weiland achter een loods een muts aan. Een politiehond pakte een spoor op verder het weiland in. Op enkele meters voor de hond, kwam een man met zijn handen omhoog naar de agenten toegelopen. Hij werd aangehouden.

Bij nader onderzoek bleek dat de schuur achter de woning was open gebroken. Er zat verse schade aan een kozijn. Volgens de aangever staat er echter niets van waarde in. De auto waarin de inbrekers reden, een Seat, werd ter plaatse aangetroffen en is in beslag genomen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 15-08-2011 14:00 | © Regio Midden en West Brabant |