Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FILMFONDS STORYCATCHER ROEPT JONGEREN OP OM HUN FILMVERHAAL DOOR TE GEVEN

AMSTERDAM, 15 AUGUSTUS 2011 | Nog tot 5 september aanstaande kunnen jongeren tussen de 13 en 23 jaar die een film willen maken, hun idee hiervoor opgeven aan storycatcher, het filmfonds van Vereniging Veronica. In september besluit de jury van het filmfonds welke jongeren in het najaar een korte film mogen produceren onder leiding van een bekende regisseur.

Storycatcher roept jongeren in de leeftijd van 13 en 23 jaar op om hun filmideeën voor 5 september 2011 in te sturen. In september beoordeelt de jury van het filmfonds van Vereniging Veronica de inzendingen die binnen zijn gekomen. De jongeren uit heel Nederland kunnen ideeën voor filmscripts uit allerhande genres insturen zoals bijvoorbeeld actie, avontuur, documentaire, komedie, romantiek of zelfs een western.

Sinds 22 maart jl. heeft het nieuwste filmfonds van Nederland al meer dan honderd filmscripts ontvangen van jongeren die een korte film willen maken. Jongeren die hun idee voor een korte film in willen dienen kunnen dat tot en met 5 september aanstaande doen via www.storycatcher.nl.

storycatcher
Storycatcher, powered by Vereniging Veronica, is een filmstichting die jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 23 jaar de kans biedt om films te maken.

Noot voor de redactie |