Gemeente Stede Broec

Zomeravondgasten 2011

09-08-2011 Het college gaat weer op toer onder de welbekende naam `Zomeravondgasten'. Burgemeester en wethouders trekken de wijk in om kennis te maken: inwoners met het college en andersom. U kunt vragen stellen, ideeën voordragen en aangeven wat u vindt van uw gemeente. Maar u kunt ook gewoon even langskomen om de burgemeester en wethouders eens de hand te schudden. Elk jaar kiezen we andere wijken uit om zoveel mogelijk inwoners te kunnen bereiken en te weten wat er speelt in de hele gemeente.

Om zich goed voor te bereiden op de avond zullen de collegeleden 's middags al een fietstocht gaan maken in de wijk waar de Zomeravondgasten-bijeenkomst plaatsvindt. U kunt ze 's middags dus al tegenkomen!

Hieronder het programma:

CAPTION:

Datum Locatie Binnenlocatie (bij slecht weer)
Dinsdag 16 augustus Park De Woid Cultureel centrum Bessie Woensdag 31 augustus Nieuwe speeltuin in Oosterweed De Oude kerk (naast RSW)
Woensdag 7 september Pleintje bij de Lidl, Bovenkarspel Sporthal De Flint
Iedereen is welkom tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Koffie/thee/fris en iets lekkers staan klaar!
Gemeentesecretaris Joki Harms, Piet Zwaan, burgemeester Marian Goldschmeding, Wim Broek, Lydia Groot Gemeentesecretaris Joki Harms, Piet Zwaan, burgemeester Marian Goldschmeding, Wim Broek, Lydia Groot 09-08-2011