Gemeente Haaren


Financiële bijdrage burendag 2011


De Landelijke Burendag 2011 valt in het weekend van 24 september. Overal in het land organiseren bewoners dan buurt en straatactiviteiten.

Zo ook in de gemeente Haaren.

De gemeente Haaren en de wooncorporatie Woonveste ondersteunen dit jaar buurtinitiatieven die in dit weekend worden uitgevoerd met een kleine financiële bijdrage. De bijdrage is maximaal EUR 250,00.

Hebt u, samen met uw buurtbewoners, een leuke activiteit bedacht voor de Burendag en wilt u in aanmerking komen voor deze bijdrage, kijk dan op onze website www.haaren.nl > ontdek gemeente Haaren > evenementenkalender (klik vervolgens op september en kijk bij `burendag')

Hier vindt u de spelregels en het aanvraagformulier. U kunt dit ook opvragen bij Christien van der Steen, beleidsmedewerker Welzijn ( 0411-726305 of via e-mail: c.van.der.steen@haaren.nl )

Nog meer financiële ondersteuning

De landelijke Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en wordt gesponsord door Douwe Egbert. Ook het Oranje Fonds verstrekt een financiële bijdrage voor activiteiten tijdens de Burendag. Op www.burendag.nl kunt u zien hoe u bij het Oranjefonds een financiële bijdrage kunt aanvragen.