Gemeente Dongen

Dongen doet mee aan Veiligheidsmonitor

Publicatiedatum: 16-8-2011

Begin september kunt u als inwoner van de gemeente Dongen een brief ontvangen met het verzoek voor deelname aan de Veiligheidsmonitor 2011. Deze Veiligheidsmonitor is een landelijk onderzoek naar veiligheid, criminaliteit, slachtofferschap en de tevredenheid over de gemeente en de politie.

Het onderzoek loopt van 1 september 2011 tot en met eind november 2011 en wordt uitgevoerd door Intomart GfK. Dit bureau doet dat in opdracht van de gemeente, in samenwerking met de Ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie en het Centraal Bureau voor de Statistiek. De uitkomsten worden in maart 2012 verwacht.

Doel
Het doel van het onderzoek is om een beeld te krijgen van de criminaliteit in onze gemeente en hoe u de leefbaarheid in uw buurt ervaart. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om de leefbaarheid en veiligheid van de gemeente verbeteren.

Politiebus

Om betrouwbare gegevens te krijgen uit de Veiligheidsmonitor is het van belang dat zoveel mogelijk mensen deelnemen aan het onderzoek. We roepen u dan ook op om mee te doen als u daarvoor wordt uitgenodigd.

Hoe ziet het onderzoek eruit?
Het onderzoek wordt op verschillende manieren uitgevoerd: elektronisch (via internet), schriftelijk of telefonisch. Het deelnemen vergt maximaal 20 minuten.

Meer informatie
Bij vragen of onduidelijkheden kunt u bellen met het algemene informatienummer van de Veiligheidsmonitor: 0800 - 02 30 783. Meer informatie over het onderzoek vindt u op de website van de Veiligheidsmonitor.