Politie Midden- en West Brabant

Burenruzie in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel , 16-08-2011 o Een burenruzie is maandagavond in Kaatsheuvel geëscaleerd. Een 31-jarige man uit kaatsheuvel deed aangifte van vernieling en bedreiging. Hij zou door zijn overbuurman bedreigd zijn met een mes, ook zou die een ruit van zijn voordeur vernield hebben. De aanleiding zou echter geweest zijn dat de aangever zelf een bloempot van de verdachte had vernield.

De 31-jarige aangever verklaarde dat zijn overbuurman hem een SMS bericht had gestuurd waarin die suggereerde dat hij vrouwen slaat. Hij was daarop boos naar de overkant gelopen om verhaal te halen. Hij schopte daar tegen een bloempot die bij de voordeur van zijn
overbuurman stond. De pot brak. Daarop kwam de overbuurman, een 49-jarige man, volgens de aangever, naar buiten gerend met een vleesmes in zijn handen. De 31-jarige man rende terug naar zijn eigen huis , waarbij hij over de heg voor zijn woning sprong. Toen hij op de grond landde, voelde hij een hevige pijn in zijn enkel. De enkel is gekneusd en mogelijk gebroken. Hij strompelde naar binnen en zag vervolgens dat de boze de voorruit vernielde. Het slachtoffer werd ter controle met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De verdachte verklaarde dat hij de aangever nadat die zijn bloempot had vernield inderdaad achterna was gegaan, maar niet met een mes. Hij had alleen een scherf van de pot in zijn richting gegooid. Vervolgens had hij met een andere scherf het raam ingegooid. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 16-08-2011 14:11 | © Regio Midden en West Brabant |