KNHS

In Memoriam Daniëlle Katsman-Koenders
16 augustus 2011

ERMELO (KNHS) Met ontsteltenis heeft de KNHS kennisgenomen van het plotselinge overlijden van Daniëlle Katsman-Koenders op 15 augustus.

Daniëlle was een bevlogen, enthousiaste en deskundige paardenvrouw, die vele vrienden had in de paardensport. Ze was succesvol in de sport met vele paarden tot en met Lichte Tour-niveau, was een goede instructrice en als wedstrijdsecretaris nauw betrokken bij de organisatie van Outdoor Helvoirt. Velen kenden haar als vaste kracht van de familie Bartels in Hooge Mierde, waar ze vijftien jaar lang werkte. Sinds enige tijd was zij succesvol bezig met de opbouw van haar eigen paardensportbedrijf De Helvoirtse Stallen in Helvoirt.

De organisatie van Outdoor Helvoirt heeft besloten het evenement, dat aanstaand weekend zou plaats vinden, af te gelasten.

Op het kantoor van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie is geschokt geregeerd op het overlijden van de nog maar 35-jarige amazone. De KNHS spreekt haar oprechte medeleven uit aan de familie en alle andere nabestaanden en heeft aan de familie een condoléancebrief verzonden.