RET

Iedere 10 minuten van Rotterdam naar Den Haag

16 augustus 2011
Metrolijn E nu nog sneller

Door een extra tunnel bij Rotterdam Centraal is metrolijn E nu nog sneller. Er vertrekt iedere 10 minuten een metro die reizigers in 30 minuten van hartje Rotterdam naar hartje Den Haag brengt. Steeds meer reizigers kiezen voor de snelheid van Metrolijn E die hen zonder files en parkeerkosten naar hun bestemming brengt.

Waarom kiezen voor Metrolijn E?

Snelheid: zonder files van hartje Rotterdam naar hartje Den Haag en een groot aantal andere bestemmingen tussen de steden. Bekijk ook de film die de reis met de metro en de auto vergelijkt.

Frequentie: lang wachten op de metro hoeft niet. Iedere 10 minuten vertrekt er metro van âs ochtends vroeg tot âs avonds laat. Bekijk de dienstregeling voor alle vertrektijden.

Makkelijk overstappen: u kunt op Rotterdam Centraal vlot overstappen van metrolijn D op E, maar u vindt ook een directe aansluiting op tal van tram- en buslijnen. Bekijk de plattegrond voor alle overstapmogelijkheden.

Park + Ride: als een combinatie van auto en OV voor u het snelst is, kunt u gratis parkeren op één van de P+R terreinen. Bekijk de mogelijkheden op de interactieve lijnenkaart.