Sportfondsen Nederland NV

Verkiezing Zwembad van het jaar 2011 van start

Vanaf maandag 15 augustus kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen voor de verkiezing Zwembad van het jaar 2011. Bij de verkiezing van zwembad van jaar 2011 telt iedere stem mee, dus breng je stem uit! Stemmen is heel eenvoudig: je steunt jouw favoriete Sportfondsen zwembad en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen, zoals een reis voor 2 personen naar het mooiste zwembad ter wereld in IJsland, een super campingvakantie met mooie zwemparadijzen en de nieuwe Ipad 2!

GOUD: Welk zwembad wordt Zwembad van het Jaar 2011? Welk zwembad is straks een jaar lang het bekendste zwembad van Nederland? Deze verkiezing draait net zoals vorig jaar om de waardering van de zwembadbezoekers. Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor vier criteria: prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiëne en sfeer/ambiance (een cijfer tussen
1-10). Hierdoor maken kleinere of al wat oudere zwembaden net zoveel kans als grote of nieuwe zwembaden.

De zwembaden met de hoogste gemiddelde waardering van iedere provincie (en met minimaal 100 stemmen) worden uitgeroepen tot Provincie Winnaar en ontvangen de Provinciale Zwembad Award. Uit deze 12 zwembaden (de Provincie Winnaars) kiest de vakjury vervolgens de landelijke winnaar. Stemmen kan dan tot en met 29 oktober 2011. Op 8 november 2011 wordt de winnaar bekend gemaakt.

De opvolger van Zwembad In de Dennen dat in 2010 de titel won ontvangt de Gouden Zwembad Award en twee mooie prijzen. Een zwemclinic van Johan Kenkhuis voor 20 bezoekers en polos voor het personeel met daarop de vermelding Zwembad van het Jaar 2011!

ZILVER: welk zwembaden zijn het meest origineel? Voor zwembaden is het de kunst om zoveel mogelijk stemmen te verkrijgen voor de verkiezing. De drie zwembaden die dat op de meest originele, ludieke en effectieve manier doen, worden beloont met een Zilveren Zwembad Award (en natuurlijk de bijbehorende publiciteit!).

De zwembaden die willen meedingen naar een Zilveren Zwembad Award kunnen zich tot 29 oktober 2011 aanmelden door dit formulier in te vullen en op te mailen naar verkiezing@ikzwem.nl. De vakjury beoordeelt de inzendingen en de winnaars wordt op 8 november 2011 bekend gemaakt. Alle inzendingen worden vermeld op www.zwembadvanhetjaar.nl

Kijk hier voor een paar goede tips om nog meer stemmen te werven. In 2010 won Sportfondsenbad Wageningen het Zilver. Omdat veel zwembaden erg creatief zijn worden dit jaar worden maar liefst 3 zwembaden beloond met een Zilveren Zwembad Award.

BRONS: meeste stemmen en klantvriendelijkheid!
Het zwembad met het meeste aantal stemmen (ongeacht de hoogte van de gegeven cijfers) en het zwembad met het hoogste cijfer voor klantvriendelijkheid worden beloond met een Bronzen Zwembad Award. Het zwembad met de meeste stemmen ontvangt naast de Bronzen Zwembad Award (en de bijbehorende publiciteit!) ook een zwemclinic van Daan Glorie voor 20 bezoekers.

GROEN: het 'Groenste zwembad van Nederland'!
Zwembaden verbruiken veel energie. Daarom willen we zwembaden stimuleren duurzaam te ondernemen en te innoveren. Het meest duurzame zwembad van Nederland wordt beloond met de Groene Zwembad Awards. In 2010 won Zwembad Calluna in Ermelo de titel.

Zwembaden kunnen zich tot 1 oktober 2011 kandidaat stellen voor de titel van Groenste zwembad van Nederland door dit formulier te mailen naar verkiezing@ikzwem.nl. Drie zwembaden worden door de vakjury in oktober genomineerd en de winnaar wordt op 8 november 2011 bekend gemaakt. Het 'Groenste zwembad van Nederland' ontvangt een bijzondere prijs: de Groene Zwembad Award (en de bijbehorende publiciteit!).

Klik hier om je stem uit te brengen op jouw favoriete zwembad
Zie het origineel

Sportfondsen Nederland NV
Postbus 12324
1100 AH Amsterdam ZO

Telefoon: (020) 355 05 55
Fax: (020) 355 06 66
Email: info@sportfondsen.nl