Gemeente Lansingerland

Janssen de Jong koopt kavel op Weg en Land

Janssen de Jong heeft voor de tweede maal dit jaar een kavel gekocht op bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek. Op deze kavel van ruim 3.900 m^2 bouwt de projectontwikkelaar een bedrijfsverzamelgebouw met diverse units. Het is de tweede fase van een bedrijfsverzamelgebouw dat Janssen de Jong ontwikkelt op Weg en Land.

Dinsdag 16 augustus ondertekenden burgemeester Van Vliet van Lansingerland en directeur G. Verkerk van Janssen de Jong Projectontwikkeling de koopovereenkomst van deze kavel (de laatste op Weg en Land) in het gemeentehuis van Lansingerland in Berkel en Rodenrijs.

Ondertekening koopovereenkomst Janssen de Jong

Bedrijfsverzamelgebouw
Op 15 februari jl. kocht Janssen de Jong een kavel van ruim 3.000m² voor het eerste bedrijfsverzamelgebouw. Door het grote succes, de units waren binnen twee maanden verkocht, wordt nu de tweede fase ontwikkeld.

De bedrijfsunits zijn met name geschikt als huisvesting voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Deze ondernemers kunnen de units bijvoorbeeld gebruiken als werkplaats, opslagruimte of bedrijfsruimte. Veel kleine ambachtelijke bedrijven of doorstarters die in de huursfeer of vanuit huis zijn begonnen zijn zo in de gelegenheid een eigen pand te kopen. De verkoop van fase 2 start naar verwachting in september 2011. Op www.bedrijfsunitsbergschenhoek.nl is meer informatie te vinden.

Marktleider
Projectontwikkelaar Janssen de Jong is marktleider in de categorie bedrijfsverzamelgebouwen. In ruim vijftig gemeenten staat al een bedrijfsverzamelgebouw. De formule van bedrijfsverzamelgebouwen is al in een vijftigtal gemeenten toegepast. Janssen de Jong Groep is als bouwgroep actief in verschillende sectoren van de bouwnijverheid in Nederland, Oost-Europa en het Caribisch gebied. De Groep legt daarbij de nadruk op beheersing van het bouwproces en het bieden van totaaloplossingen.