Persbericht

16 augustus, 2011

HPS Industrial introduceert nieuw server chassis

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rack servers, voegt de RM31508 server case van Chenbro toe aan het assortiment. Dit 3U ultra short server chassis is ideaal voor ruimtegevoelige toepassingen en biedt ruimte voor acht harde schijven. Door de 3U-hoogte wordt er 1U aan ruimte bespaard in de vaak overvolle serverracks in bijvoorbeeld datacenters.

In de RM31508 past een normale maar ook een redundant voeding. Deze redundant voeding bestaat uit twee gelijkwaardige delen waardoor, in geval van een storing, de kans op uitval van de server tot een minimum beperkt wordt. Tevens zitten er acht hot-swappable harddisk trays in die te allen tijde kunnen worden verwisseld. Dit gaat eveneens downtime tegen tijdens bijvoorbeeld een storing.

Het chassis biedt ruimte voor zowel desktop- als server-moederborden (EATX formaat). "We merken dat er veel vraag is naar alleen de behuizing, omdat veel partijen graag zelf hun servers samenstellen", zegt Stephan Nagtegaal, sales manager van HPS Industrial. "Met de toevoeging van de Chenbro RM31508 kunnen we tegemoet komen aan die vraag. Door de 3U-hoogte en geringe diepte past de behuizing in elk serverrack."

Specificaties:

- 445mm x 432mm x 132mm

- 8 hot-swap harddisk trays

- Modulair front access 60mm hot-swap fan
- 1U en 2U (240mm) voeding of 1U redundant voeding
- Modulair design in HDD cage/front fan/backplane

(226 woorden)