Ingezonden persbericht


Persbericht
's-Hertogenbosch, 16 augustus 2011
Prijsvrij.nl
introduceert 'mooi weer garantie'
De eerste verzekering waarmee consumenten
gegarandeerd een zonnige vakantie beleven

Juli 2011 gaat de boeken in als de op twee na natste zomermaand ooit gemeten en ook de maand augustus heeft voor veel vakantievierders roet in het eten gegooid. Voor vakantievierders op regenachtige bestemmingen zit er niets anders op dan de vakantie door te brengen in het slechte weer en er maar het beste van te maken; omboeken vanwege slecht weer alleen is niet mogelijk. Prijsvrij.nl, de Nederlandse aanbieder van de meest voordelige vakanties in binnen- en buitenland, wil hier verandering in brengen en introduceert als eerste ter wereld de 'mooi weer garantie' op haar reizen. Met deze unieke service zijn vakantievierders de komende zomervakantie verzekerd van mooi weer.

Prijsvrij.nl voert momenteel gesprekken met de verzekeringsmaatschappijen en kan naar verwachting al komend voorjaar de eerste reizen met 'mooi weer garantie' aanbieden. Komt de regen toch met bakken uit de lucht in Nederland of op een andere vakantiebestemming, dan kunnen klanten van Prijsvrij.nl hun reis met deze ´mooi weer garantie´ eenvoudig omboeken naar een vakantieadres waar het wel mooi weer is.

Marc van Deursen, CEO van Prijsvrij.nl: "De basis van een geslaagde zonvakantie is natuurlijk mooi weer. Helaas hebben de afgelopen zomers ons laten zien dat mooi weer niet altijd vanzelfsprekend is, in Nederland, maar ook in de rest van Europa. We hebben gemerkt dat onze klanten, die een vakantie hebben geboekt waar het slecht weer is, het liefste hun reis zouden omboeken naar een zonnige bestemming. Tot op heden bieden bestaande annuleringsverzekeringen niet deze mogelijkheid. Prijsvrij.nl is continu op zoek naar manieren om haar klanten de beste service te bieden en wil daarom deze unieke ´mooi weer garantie´ op haar reizen gaan aanbieden. Een gegarandeerd onbezorgde en zonnige start van ieders zomervakantie is hiermee een feit".

De 'mooi weer garantie' van Prijsvrij.nl vormt niet alleen een uitkomst voor de consument, maar biedt ook kansen voor de toeristische branche. Cijfers tonen aan dat slechte zomers in Nederland de consument het daarop volgende jaar huiverig maakt om vroeg een vakantie in eigen land te boeken. Met deze verzekering worden dergelijke drempels weggenomen. De garantie is ook op internationaal gebied interessant, aangezien met slecht weer de meeste klachten over accommodaties binnenkomen.

Prijsvrij.nl maakt binnenkort alle details rondom de ´mooi weer garantie´bekend.

www.prijsvrij.nl

Over Prijsvrij.nl
Prijsvrij.nl biedt reizen naar binnen- en buitenland van verschillende bekende ANVR/SGR aangesloten touroperators. Op deze reizen krijgen klanten een extra exclusieve Prijsvrij.nl korting. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, een onvergetelijke wintersport, een bruisende stedentrip of een heerlijk weekendje weg, hier boekt u uw reis voor de beste prijs. Bij Prijsvrij.nl betaalt u geen boekingskosten. Prijsvrij.nl streeft er naar de aller-goedkoopste te zijn met de Beste Deal Garantie. Vindt u precies dezelfde reis op een andere website goedkoper, dan betaalt Prijsvrij.nl het verschil terug.