Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwegein, 16 augustus 2011

Commissariaat bij Jitscale voor Bernhard van Oranje

Jitscale, een internationale outsourcingspartner voor bedrijfskritische IT-platformen, heeft te kennen gegeven dat Bernhard van Oranje toegetreden is tot de Raad van Commissarissen van het bedrijf. Nadat voormalig staatssecretaris en minister Vermeend eind juni al een commissariaat had geaccepteerd, heeft Jitscale met Bernhard van Oranje binnen zeer korte tijd een tweede prominente commissaris mogen verwelkomen.

Jitscale is een internationaal georiënteerd bedrijf met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, inrichten, beheren en optimaliseren van zeer uiteenlopende bedrijfskritische IT-platformen. Jitscale werkt technologie- en infrastructuuronafhankelijk en biedt haar totaaloplossing aan vanuit de business-behoefte van haar klanten.

Met het bieden van beheer met garanties op de werking en de performance van klant-applicaties neemt Jitscale de verantwoordelijkheid voor de applicatie-, database- en operatingsysteemlaag alsook de complete onderliggende infrastructuur. Op basis van de business-behoeften van de klant creëert Jitscale zo maximaal toekomstbestendige platformen.

Bernhard staat al jaren bekend als succesvol IT-ondernemer. Zo heeft hij mede het bedrijf Clockwork opgericht en onlangs Levi9 Global Sourcing succesvol in de markt gezet, de grootste IT nearshore dienstverlener. Het verzoek tot toetreding tot de Raad van Commissarissen aan deze succesvolle IT-ondernemer ligt dan ook in lijn met de activiteiten en ambities van Jitscale.

Bernhard van Oranje: "Jitscale is een bedrijf dat zowel nationaal als internationaal hard aan de weg timmert en een echte pioniersrol vervult. Zo is het bijvoorbeeld de eerste partij in de wereld die beheersdiensten Cloud-over-Cloud aanbiedt met een ISO/IEC 27001-certificering. Ik verwacht Jitscale met mijn kennis, vaardigheden en contacten te kunnen helpen de ingeslagen weg succesvol te vervolgen."

Eelco van Beek, CEO van Jitscale: "Met Willem Vermeend en Bernhard van Oranje hebben we niet alleen namen van formaat in ons team erbij, maar ook bewezen successen. De nieuwe commissarissen zullen ons bedrijf ongetwijfeld een geweldige boost geven. We zijn heel trots dat deze prominenten Jitscale bij zullen staan onze niet geringe ambities te verwezenlijken."

-----------------------------