Ingezonden persbericht


DE ALLERLAATSTE KAARTEN
Dinsdag 16 augustus om 11:00u gaan de allerlaatste 750 Lowlandskaarten in de verkoop. Deze kaarten hebben we achtergehouden om de zwarthandel op het laatste moment nog eens te frustreren en het zijn vrijgekomen kaarten uit niet-gebruikte sponsorblokkades en relatiekaarten. De verkoop vindt alleen plaats via de site van Ticket Service.

Let op: Alleen kaarten die je zelf via de officiële verkoopkanalen hebt gekocht, geven 100% zeker toegang tot Lowlands. Koop geen kaarten via (online)ticketbureautjes of sites als Markplaats. Kaarten uit de zwarthandel worden zo veel mogelijk ongeldig gemaakt en geven geen toegang tot het festival. Meer info over zwarthandel en een overzicht van de tot nu toe ongeldig gemaakte kaarten vind je op www.ticketsenconcertkaarten.nl

LAMB VERVANGT Q-TIP
Tjah dat was even flink balen nadat bekend werd dat hiphopgrootheid Q-Tip zijn gehele Europese tour af moest zeggen... Maar gelukkig is er een vervanger gevonden: Lamb ! Deze Britse triphop-band staat de zondag om 19.30 in de Bravo.

GROOVE TUBE
Sta je straks midden op Cape Lowlands, ben je plots moederziel alleen in het gras je ass aan het shaken met niks in je hand. Let wel, de Groove Tube is verhuisd! Hij staat nu links van de festivalingang, maar verder is gelukkig alles bij het oude gebleven. Temidden van talrijke multiculturele decorstukken, kunnen de beentjes los op een asociaal swingende mix van hiphop, soul, disco en aanverwante genres. Vrijdag gaan we los met dj's St. Paul, Tim Knol (!), Kees Schaper, MC Raezun en Leroy. De zaterdag is voor KC The Funkaholic, Rob Manga, Struttin, Antal en Supafly. En zondag shake je je booty op de platen die Dab, Ivory, Massimo, L-Dopa en Code Red opzetten. Heet! En dus een goeie zaak dat Bacardi een cocktailbar de zaak in duwt: doe de classic Bacardi Mojito van rum, limoen, suiker en verse munt - tenzij je liever voor zijn fruitige broertje met Bacardi Razz gaat. Snoeiharde keuzes, ook dat is Lowlands.

WINLOSERWIN INCUBATE!
Een grootschalig festival voor onafhankelijke cultuur van 12 t/m 18 september in Tilburg met een uiterst breed programma: Incubate! Met onder andere: Theo Parrish, Sam Amidon, Health, The Fall, Omar Souleyman, Battles, Loefah, Jackmaster en Untold. Jij kunt hier kaarten voor winnen! Nu is het niet zo dat je even een concertje kan kijken of een avondje die kant op kan, neen er zijn twee passepartouts te winnen! Kijk, das niet te karig. Wat je hiervoor moet doen? Check WinLoserWin en ga ook eens naar de site van Incubate voor de gehele line-up :-)

KUNST, KUNST EN NOG MEER KUNST
Kijk straks goed om je heen terwijl je over het terrein loopt, want er is weer genoeg om tegen het lijf te lopen. Bijvoorbeeld de volgende kunstprojecten:


- De Skippyballenbak van Martijn Engelbregt. Deze verandermachine, consumentenomvormer en relatiebemiddelaar maakt je Lowlands-ervaring meer dan compleet! Kom uit je hoofd, stap in de Skippyballenbak!
- Seedbombs maken? Of een kruidenmiddeltje nodig tegen die hardnekkige kater? Kom naar Guerrilla Gardening van Premsela. Want zij zorgen ervoor dat Lowlands verandert in één grote fleurige tuin.
- Je kent ze wel, die honderden hekken achter elkaar rondom het festivalterrein. Saaie dingen zijn het eigenlijk, maar daar gaat Young in Prisonverandering in brengen! Want juist deze afrasteringmechanismen vormen tijdens Lowlands de basis voor een groot ontluikend kunstwerk: FenceArt!
- Dit jaar geen Zoolands maar Zorklands om al je kunstzinnige knutselbehoeftes er out te zorken. Ga helemaal los op de Sci-fi compound van Lamelos en de kleiboys van the New Sculpture Department. Uiteraard zijn er nog veel meer toffe kunstprojecten. Speur alvast maar eens rond op de site en ontdek!

LOWLANDS OP INTERNET
Lowlands.nl Spotify Twitter Hyves Facebook Flickr





Copyright © 2011 lowlands, Alle rechten voorbehouden.