WaarWebWinkelen.nl introduceert winkelgebieden op internet


BEUNINGEN / NIJMEGEN, 20110816 -- Vandaag is de opening van een nieuw winkelgebied op internet: WaarWebWinkelen.nl. Op www.waarwebwinkelen.nl kan de bezoeker ouderwets, alsof ze een winkelgebied bezoeken, de winkels afgaan maar nieuwerwets online aankopen doen. Ook worden introducties van nieuwsberichten over het webwinkelgebeuren geplaatst en worden producten leuk onder de aandacht gebracht.

Een plek om inspiratie op te doen, zelf je favoriete winkels te vinden en te weten wat er zoal via internet bij jouw in de buurt te koop is. Op het eerste gezicht lijkt het vreemd om webwinkels op gebied te groeperen. Het voordeel van een winkel op internet is toch juist dat je niet plaatsgebonden bent?

Dat is helemaal waar maar dat is ook de reden waarom veel winkels maar lastig  gevonden worden want waar moeten ze gezocht worden? Op Google prominent gevonden worden is niet voor iedereen weggelegd terwijl ze wel een hele leuke winkel met mooie producten en een goede service hebben. Het is op internet zoals in veel grote steden; de grote winkelketens overheersen en de kleine speciaalzaken worden verdrongen.

WaarWebWinkelen.nl is bedacht omdat er herhaaldelijk in de media verschijnt dat het kopen via internet weliswaar toeneemt maar dat er ook nog steeds veel mensen zijn die het op deze manier winkelen niet vertrouwen. Ook het product niet kunnen zien wordt als argument  genoemd. Omdat op WaarWebWinkelen.nl de winkels op gebied gegroepeerd zijn kan men kiezen om eerst bij een lokale ondernemer te kijken of er een bepaald product is. Voordat men de winkel bezoekt is al aan de hand van symbolen te zien of er een fysieke winkel is of dat men langs kan gaan om het product te bekijken of op te halen. Bij voldoende belangstelling van geplaatste winkels wordt er eens per jaar een lokale beurs met alleen maar webwinkels georganiseerd. Dat zullen bijzonder  leuke beurzen worden daar de diversiteit van webwinkels enorm is.

Het team van WaarWebWinkelen.nl heeft hard gewerkt om in alle gebieden winkels te hebben. In de een zijn het er meer dan in de andere maar dat alle gebieden voldoende winkels zullen gaan bevatten  is slechts een kwestie van tijd. Dagelijks worden er nieuwe winkels toegevoegd dus het bezoeken van WaarWebWinkelen.nl zal telkens nieuwe verassingen opleveren. Kom eens langs en ervaar de rust van webwinkelen in je eigen buurt.

Waarwebwinkelen.nl


Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met:
Malva  Castelijns
tel. 06 – 3080 9898
mail: info@waarwebwinkelen.nl