Mwebsite maakt website geschikt voor mobiel


Groningen, 20110816 -- Mwebsite vernieuwd de manier waarmee we met zijn allen het internet benaderen. Mwebsite levert een softwareoplossing die op een eenvoudige wijze elke website omzet naar een website die te gebruiken is via elke mobiele telefoon, smartphone of ipad.

De slimme internetoplossing is van harte welkom in een tijd waar het internetlandschap snel verandert. Mwebsite biedt direct een mobiele website die een huidige website omzet voor alle mobiele platforms. Tevens laat deze oplossing alle functies eenvoudig beheren. De internetbezoekers van de mobile website krijgen directe toegang tot alle belangrijke informatie. Daarnaast kunnen bezoekers direct de route naar het bedrijf opvragen en contact opnemen.

Het huidige Internetgebruik verandert

Met zijn allen zijn we het internet anders gaan gebruiken. Belden we 10 jaar geleden nog in met een 28.8K modem via onze thuis PC. Tegenwoordig zijn we verbonden met het internet terwijl we met de trein onderweg zijn naar onze volgende afspraak. Vergelijken we prijzen en checken we productinformatie terwijl we in de winkel staan en zoeken we "even snel" via onze smartphone de juiste informatie terwijl we van onze koffie of hamburger genieten bij een bekende fastfood franchise.

Voor website-eigenaren zijn deze veranderingen een gigantische ommezwaai. De meeste websites zijn namelijk gebouwd om op een PC scherm te bekijken met een snelle verbinding en niet op het scherm van een minuscuul mobieltje.

Nieuwe Technologie

Mwebsite heeft een technologische oplossing in de markt gezet die direct elke website-eigenaar de mogelijkheid geeft om zijn website op eenvoudige en snelle wijze bruikbaar te maken voor mobiel. Een snelle, makkelijke en tijdsbesparende oplossing; in 2 stappen is de mobiele website volledig geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. De software werkt op elke website en daarmee voor alle gangbare smartphones. De software maakt een onderscheid tussen standaard mobiele apparaten en telefoons en geavanceerde apparaten en telefoons.

Maar liefst 5000 type telefoons en andere mobiele apparaten worden gedetecteerd door deze software. De websites die deze software gebruiken om hun sites mobiel te maken behouden hun eigen huisstijl en kleurstelling, tevens is een content management systeem inbegrepen wat het doorvoeren van aanpassingen nog gemakkelijker maakt.

Foto’s en andere grafische onderdelen worden qua formaat automatisch aangepast voor optimale snelheid. Mwebsite biedt de mogelijk om de mobiele website te hosten op een zogenaamd dot mobi domein, echter die is niet noodzakelijk.

een QR code is eveneens aanwezig. De QR code bevat informatie die direct linkt naar de website . De software levert daarnaast een uitgebreid pakket aan statistieken welke inzicht geeft in het gebruik van de mobiele website . Momenteel worden er nieuwe software onderdelen ontwikkeld die op korte termijn beschikbaar zullen zijn.

De software heeft een unieke SEO – Search Engine Optimization – module die websites en mobiele websites optimaal vindbaar maakt.
Kortom Mwebsite biedt een zeer gevanceerd pakket aan diensten die het gebruik van standaard websites beschikbaar maken voor mobiel gebruik.

http://www.mwebsite.nl