Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Apeldoorn - Jongen weigert hangplek te verlaten           |
De politie heeft maandagavond 15 augustus op de Rademakersdonk in Apeldoorn een 17-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden nadat hij, na meerdere verzoeken van de politie, weigerde een hangplek te verlaten. Vanuit de buurt waren meerdere klachten binnengekomen van geluidsoverlast.

De jongen bevond zich rond 22.30 uur, samen met een groep jongeren, op de Rademakersdonk. Bij de politie waren meerdere meldingen van geluidsoverlast binnen gekomen waarop agenten ter plaatse gingen. Nadat de politie de groep meerdere malen had verzocht te plaats te verlaten weigerde de jongen dit, waarop hij werd aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette hij zich. De politie heeft de Apeldoorner voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Tegen de tiener wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011113533

|     |Apeldoorn - Inbraak bij juwelier                          |
In de nacht van maandag op dinsdag 16 augustus is er ingebroken bij een juwelier aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Hierbij zijn meerdere sieraden weggenomen. De politie zoekt getuigen.

De politie ontving rond 04.30 uur melding van een inbraak waarop zij ter plaatse gingen. Bij de juwelier bleek een ruit te zijn vernield en ook waren er rolluiken geforceerd. Bij de inbraak zijn meerdere sieraden weggenomen. De politie heeft in de buurt onderzoek verricht maar de inbrekers niet meer aangetroffen.

Aan de hand van getuigenverklaringen heeft de politie het volgende signalement kunnen opstellen. Het zou gaan om twee mannen van ongeveer 1,65 meter en 1,75 meter lang, het tweetal droeg donkere kleding en een capuchon. Vermoedelijk zijn de mannen in de richting van de Torenstraat weggerend.

De politie heeft de inbraak in onderzoek en is opzoek naar getuigen en tips. Getuigen kunnen de politie bellen via 0900-8844.

2011113566

|     |Apeldoorn - Auto-inbraken op bedrijventerrein             |
Afgelopen weekend hebben er drie auto-inbraken plaatsgevonden bij een bedrijf op bedrijventerrein aan de Egerlaan in Apeldoorn. Hierbij is navigatieapparatuur weggenomen.

De inbraken werden maandagochtend 15 augustus ontdekt. Door middel van het forceren van de sloten is men de auto's binnengekomen en heeft men de navigatieapparatuur weggenomen. De politie heeft de auto-inbraken in onderzoek.

2011113333

Einde berichten
-----------------------
(

(

---- --