Politie Zeeland


---

1337-2011 Man vermist geweest, Koudekerke
In de nacht van maandag op dinsdag rond 02.45 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er een 91-jarige man uit de Vliedberg in Koudekerke werd vermist.
Er is direct na de melding door agenten gestart met zoeken en via Twitter is een foto van de man verspreid.

Rond 04.30 uur is de man, met een flinke hoofdwond, aangetroffen in een bouwput aan de rand van het terrein. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

1338-2011 Rijbewijzen ingevorderd, Borssele
Maandagavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur zijn, aan de Westerscheldetunnelweg in Borssele, de rijbewijzen van drie motorrijders ingevorderd na snelheidsovertredingen.
Het gaat om een 29-jarige man uit de gemeente Goes en twee 27-jarige mannen uit Yerseke. Zij reden tussen de 154 k/u en de 159 km/u waar 100 km/u is toegestaan. Tegen hen is tevens proces-verbaal opgemaakt.

1339-2011 Aanhouding op verdenking heling, Vlissingen
Maandagavond rond 20.55 uur is een 24-jarige man uit Zierikzee, in Vlissingen aangehouden op verdenking van heling.
Rond 20.00 uur die avond is de man, aan de Torenstraat in Vlissingen, met zijn auto aan de kant gezet omdat hij meerdere gesloteverklaringen had genegeerd. Uit een blaasproef op straat bleek tevens dat de man teveel had gedronken.
Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal en een rijverbod van 8 uur.
In de auto van de man lagen enkele Duitse kentekenplaten. Hierop is hij aangehouden op verdenking van heling. De man is in verzekering gesteld. Ook is zijn auto in beslag genomen.

Aanvulling op persbericht 1331 Twee aanhoudingen na vechtpartij, Goes
De 28-jarige man, die zondagavond in Goes is aangehouden in verband met een vechtpartij op de Grote Markt in Goes, heeft maandag aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. De politie onderzoekt de zaak en verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

1340-2011 Man aangehouden, Brouwershaven
Maandagavond rond 21.30 uur is een 29-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, aan de Spuiweg in Brouwershaven aangehouden.
Eerder die avond, rond 21.10 uur, kreeg de politie de melding dat er aan de Zuidwal een man met een hakbijl liep te zwaaien. Een getuige vertelde de ter plaatse gekomen agenten dat de man de sloot in was gesprongen. Toen de agenten bij de sloot aankwamen, kwam de man er net uitgekropen. Hij bleek een vleesmes bij zich te hebben. De bijl is niet bij hem aangetroffen. Er is in de omgeving met een politiehond naar de bijl gezocht; dit zonder resultaat.

---- --