Ingezonden persbericht


Afscheidscampagne Martinair: gratis tickets voor Martins

Schiphol, 16 augustus 2011. "Van Martin voor Martin" is de afscheidscampagne van Martinair. Alle Martins van Nederland worden vanaf 22 augustus opgeroepen zich aan te melden bij Martinair en zo kans te maken op gratis tickets. Voor alle niet Martins zijn er speciale afscheidstarieven, de allerlaatste aanbiedingen van Martinair om zo nog eenmaal met Nederlands rode trots naar een vakantiebestemming te vliegen.

Martinair stopt eind oktober met haar passagiersvervoer en zal verder gaan als luchtvrachtvervoerder. Het thema van de afscheidscampagne refereert aan oprichter en naamgever van de luchtvaartmaatschappij, Martin Schröder. Hij begon in 1958 met Martin's Air Charter, het latere Martinair. Deze laatste twee maanden verwelkomt de rode cabine bemanning graag nog vele gasten aan boord van haar Boeing 767, naar een van de vijf Caribische bestemmingen: Aruba, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Mexico of Cuba.

Van 22 tot en met 30 augustus kunnen Martins zich registreren op de website www.martinair.nl/martin. Begin september worden de winnende Martins bekend gemaakt en kunnen zij met hun reisgenoot, tot eind oktober vliegen. Ook de afscheidstarieven voor alle niet Martins zijn op deze website te vinden. De complete actievoorwaarden zijn na te lezen op de website.