Ingezonden persbericht



- Tivoli persbericht -

TIVOLI EN 030303 STEUNEN FREEK FABRICIUS TIJDENS LOWLANDS MET EIGEN HOUSEBROEK!

Utrechts eigen Freek Fabricius is samen met zijn acidcrew 030303 al jaren kind aan huis in Tivoli en staat aanstaande zondag op het Lowlands festival in de Bravo geprogrammeerd. Reden genoeg voor Tivoli en 030303 om de handen ineen te slaan en 100 unieke Tivoli x 030303 housebroeken te laten maken en die uit te delen aan al diegene die Freek willen supporten tijdens zijn dj-set.

De Tivoli x 030303 housebroek
Op festivals zie je altijd bezoekers in de meest bizarre housebroeken rondlopen. Deze vinden hun oorspong in de jaren negentig, uit de tijd van de early rave en de acid. 030303 vind zijn oorsprong in die tijd en is in Nederland toonaangevend op dit gebied. Hun huidige selectie housebroeken liegt er niet om. Dj J3r03n van 030303 en collega van Freek Fabricius: "Echt super dat we nu onze eigen housebroek hebben en dat we Freek daarmee hebben kunnen verrassen. Lowlands 2011 here we come!"

Freek Fabricius
Dj Freek Fabricius maakt deel uit van het roemruchte collectief 030303. Wie daaruit opmaakt dat hij uit Utrecht komt gaat door naar de volgende ronde. Wie in hem een acidpurist vermoedt (want dat genre is immers gebouwd op de bubbels uit de legendarische Roland TB303 bassynth), heeft maar een heel klein beetje gelijk. Want Freek gooit er net zo gemakkelijk Squarepusher, Aphex Twin/AFX, Flying Lotus, Burial en Funckarma in. Freek Fabricius is tevens huis-dj van het Utrechtse Le Guess Who?-festival en Interplanetary in tivoli de Helling. Meer info.

Maak kans op 1 van 3 gratis housebroeken
Tivoli geeft 3 housebroeken weg aan diegene die op zijn wall zijn/haar origineelste rave-festival- outfit post. Vergeet niet de fanpage van Tivoli Utrecht te taggen, anders komt het bij ons niet binnen en kunnen we ook niet honoreren.

030303 in Tivoli
Al jaren staan de feesten van 030303 bekend als één van de leukste in Utrecht. Of het nou de jaarlijkse rave edition betreft of de meer experimentele electronica avonden. Eerstvolgende editie vindt plaats op vrijdag 23 sep 2011 onder de noemer INTERPLANETARY, met onder andere Interplanetary is de nieuwe avond uit de koker van het Utrechtse acid-collectief 030303. Bij deze intergalactische avond is het space, italo, synth en cosmic disco dat de klok slaat! Line-up: DMX Krew, Freek Fabricius, Tibor Kocsis (live), Don Oberon & Clandestino



Ingezonden persbericht