FloraHolland


FloraHolland toont inspirerende segmentpresentaties op Plantarium

FLORAHOLLAND (18 augustus 2011) - FloraHolland is dit jaar weer aanwezig op Plantarium, de internationale vakbeurs voor de boomkwekerij, die van 24 t/m 27 augustus in Boskoop wordt gehouden. FloraHolland toont voor de twee segmenten tuincentrum en groothandel, hoe boomkwekerijproducten op de winkelvloer op een inspirerende wijze gepresenteerd kunnen worden aan de consument. Doel is boomkwekers mee te nemen in de nieuwe werkwijze van FloraHolland Connect waarin het optimaal bedienen van de verschillende marktsegmenten centraal staat.

In samenwerking met Plant Publicity Holland (PPH) wordt getoond hoe de meerwaarde van boomkwekerijproducten op een eenvoudige wijze op de winkelvloer onder de aandacht kan worden gebracht. Daarbij wordt ingespeeld op de `Colour your Life' Plant van de Maand consumentencampagne van PPH, die in verschillende Europese landen plaats vindt.

Openingstijden
Het Plantariumgebouw bevindt zich op het International Trade Centre Boskoop in Hazerswoude-Dorp/Boskoop. De openingstijden zijn: woensdag 24 augustus t/m vrijdag 26 augustus van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag 27 augustus van 9.00 tot 16.00 uur. Het standnummer van FloraHolland is 148.