Landstede

Gezocht: vrijwilligers beleiding kinderproject in Olst

In de laatste week van de zomervakantie is de kindervakantieweek houtdorp in de Olsterhof te Olst. Dit jaar is er een leuk programma dat in het teken staat van de kermis. Om dit feest voor de kinderen door te kunnen laten gaan zijn er nog veel vrijwilliger nodig! We zoeken vooral vrijwilligers die op de dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00-16.00 uur de kinderen begeleiden bij het programma. Op dit moment kan houtdorp door het tekort aan begeleiding niet doorgaan. We zijn nog op zoek naar zon dertig vrijwilligers.

Lijkt het u leuk om ons vrijwilligersteam een of meer dagen te komen versterken en kinderen te begeleiden tijdens Houtdorp? Dan horen wij dat graag! U kunt zich aanmelden als vrijwilliger via welzijnolstwijhe@landstede.nl of te bellen met (0570) 56 25 29.

Wat gaan we doen?
Dinsdag 30 augustus
Alle kinderen komen het terrein op en je mag zelf kiezen bij welke hut je deze week meedoet. We openen het Houtdorp met een dansje. Daarna is het tijd om de hutten te gaan bouwen. Ook kun je je laten schminken, je hut schilderen en versieren. s Middags is er een leuke verrassing in het thema van dit jaar, kermis! Opgeven en oefenen voor de playbackshow van donderdagochtend kan vandaag al! Per hut is er één optreden.

Woensdag 31 augustus
Alle kinderen verzamelen zich weer bij de eigen hut. Je kunt verdergaan met het bouwen en schilderen van je hut. s Middags hebben we verschillende spelletjes op het programma staan. Voor elke leeftijd is er iets. We splitsen de groepen in de leeftijd van 4 t/m 7, en 8 t/m 12 jaar. Als je je nog niet opgegeven hebt voor de playbackshow van donderdagochtend, kun je dit vandaag nog doen.

Donderdag 1 september
Dit jaar draaien we de boel eens om.
We beginnen om 10.00 uur met de playbackshow. Deze zal om 12.00 uur afgelopen zijn. Ouders, opas en omas zijn hierbij van harte welkom! Na de playbackshow kun je nog aan de hut werken en gaan we onder andere nog broodjes bakken. Wie zal dit jaar de mooiste hut bouwen?

Wij hopen dat de 32e editie van houtdorp mede door uw vrijwillige inzet door kan gaan!