Dura Vermeer

Den Haag - 18 augustus 2011

Studentenhuisvesting De Klok opgeleverd

Dura Vermeer Bouw Leidschendam heeft de door haar gerealiseerde studentenhuisvesting De Klok door opgeleverd. In de afgelopen (vakantie)periode is doorgewerkt om het project op tijd op te kunnen leveren. `Een mooie prestatie van het uitvoeringsteam', aldus de bedrijfsleiding.

Een handtekening van bedrijfsleider Arthur van 't Hullenaar van Dura Vermeer Bouw Leidschendam en projectmanager Gabriëlle Stienstra van Ceres projecten maakte de oplevering definitief. De inkt van de handtekening was nauwelijks droog of de eerste studenten van het Leiden University College The Hague stonden al voor de deur.

De Klok
De Klok, bestaande uit 178 studentenunits, is exact 13 maanden na de eerste paal opgeleverd. 15 juli 2010 is er gestart met het heiwerk. Gedurende de start heeft het project enige vertraging opgelopen. Desondanks werd eind november 2010 de begane grond gelegd en werden in de kerstvakantie de eerste 1e verdiepingsvloeren aangevoerd. Na een natte periode werd de 1e verdiepingsvloer gestort in week 3 van 2011, waarna 17 weken later, op 18 mei, de 8e (dak)vloer werd gestort als hoogste puntviering.

---