Gemeente Binnenmaas

Gezocht: vrijwilligers voor nieuwjaarsfeest Puttershoek

18-08-2011

Op verzoek van de gemeente Binnenmaas organiseert de Stichting Welzijn Binnenmaas (SWB), samen met enthousiaste vrijwilligers uit Puttershoek en omstreken, een nieuwjaarsfeest in Puttershoek. De viering en beleving van de jaarwisseling in prettige sfeer, net als in 2010, staat voorop. Het is immers van oudsher een feest van gezelligheid.

Vrijwilligers

Inmiddels heeft een groep enthousiaste vrijwilligers zich aangemeld om te helpen met de voorbereidingen en tijdens het Nieuwjaarsfeest zelf. Maar extra handen zijn hard nodig! Denkt u bijvoorbeeld ieder jaar met de jaarwisseling: ik heb zin in een feestje of ik wil met mijn voetjes van de vloer? Nou, dat kunnen wij u bieden. Help ons een handje mee en beleef samen in een fantastische team een bijzonder Oud & Nieuw in Puttershoek.

Officiële aftrap

Op dinsdagavond 23 augustus 2011 van 19.30 tot 21.00 uur wordt de aftrap gegeven in de Drie Lelies in Puttershoek voor de organisatie van het Nieuwjaarsfeest Puttershoek. En ook u bent uitgenodigd, denkers en doeners zijn van harte welkom. De denkers en doeners zullen zich de aankomende maanden bezig gaan houden met de organisatie van het feest. Er worden vier werkgroepen samengesteld: entertainment, facilitair, promotie en beveiliging. U kunt er ook voor kiezen om alleen mee te werken in de voorbereidingen of alleen mee te werken op de avond/ nacht zelf. We houden rekening met uw wensen.

Tot slot

Vragen of aanmeldingen? Neem telefonisch contact op met de Stichting Welzijn Binnenmaas via tel. 078 676 63 27 of mail stichting@welzijnbinnenmaas.nl. Meer informatie? Kijk dan op www.welzijnbinnenmaas.nl of www.jongbinnenmaas.nl. Heel graag horen wij van u.