Vestia


18-8-2011

Huurder wint één maand gratis huur!

---

Op 17 augustus 2011 ontving de heer Sormani uit Tilburg een waardecheque ter waarde van een maand gratis huur. Hij kreeg deze uit handen van verhuurmakelaar Michiel de Ruijter van Vestia Zuid Nederland.

Winnaar
De heer Sormani werd 's middags verrast door verhuurmakelaar Michiel de Ruijter in zijn woning in Tilburg. Hij reageerde blij verrast toen bleek dat hij de winnaar was van de contactgegevensactie. Eind juni kregen alle huurders van Vestia Zuid Nederland de vraag om zijn/haar contactgegevens te controleren en deze indien nodig aan te passen en terug te sturen. Uit alle mensen, die dat voor 11 juli 2011 deden, werd de heer Sormani als winnaar getrokken.

Nog vier winnaars
Tijdens deze actie is ook aan alle huurders, die nog niet automatisch de huur overmaakten, gevraagd om akkoord te geven voor automatische incasso. Uit de mensen die hier positief op reageerden zijn vier mensen beloond met een cadeaucheque ter waarde van 50 euro.

Vestia Zuid Nederland feliciteert alle winnaars!


*

Over Vestia

Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 89.000 woningen in het hele land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult.
Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier gespecialiseerde bedrijven op het gebied van projectontwikkeling (Ceres projecten en Estrade Projecten), makelaardij en VvE beheer (Vestia Vastgoeddiensten) en het onderhouden van onze woningen (Vestia Onderhoudsdiensten). Er werken in totaal 1000 mensen bij Vestia.