Mattijs Manders nieuwe directeur FMT vastgoedbeheer

Persbericht van FMT vastgoedbeheer

Den Haag, 18 augustus 2011 - Mattijs Manders wordt per 1 september 2011 de nieuwe Algemeen Directeur van FMT vastgoedbeheer, specialist in het tijdelijk beheer van leegstaand onroerend goed.

Vorig jaar fuseerde FMT met NAK Leegstandsbeheer. De integratie van beide bedrijven is het afgelopen jaar begeleid door fusiedirecteur Peter Raven. Nu het fusieproces is afgerond, draagt hij het stokje over aan Mattijs Manders. Jeroen Fanchamps, partner van FMT, over Manders: "Wij zien in hem de geschikte kandidaat voor de functie van Algemeen Directeur en wij vertrouwen erop dat FMT zich onder zijn leiding de komende jaren verder ontwikkelt."

De 42-jarige Manders kan buigen op jarenlange commerciële ervaring. Hij werkte onder meer drie jaar bij kredietbeoordelaar Graydon Nederland BV, waar hij de functie van Commercieel Directeur vervulde. Na een korte loopbaan bij voetbalclub ADO Den Haag, heeft hij gekozen voor een stap buiten het voetbal. "De branche van leegstandbeheer is momenteel volop in beweging. De missie van FMT spreekt mij erg aan en graag wil ik werken aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie", aldus Manders.

Over FMT vastgoedbeheer
FMT vastgoedbeheer is gespecialiseerd in flexibel beheer en bescherming van leegstaand onroerend goed en herstructureringsprojecten. Wij beheren leegstaande panden door er mensen tijdelijk te laten werken of wonen. Onze kennis en ervaring zetten wij in voor een compleet dienstverleningspakket: van de feitelijke uitvoering van tijdelijk beheer tot advisering en ondersteuning op het gebied van complexe leegstandvraagstukken. Hierin zijn wij vindingrijk, flexibel en voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen. Naast tijdelijk beheer verzorgen wij toezicht, beveiliging en bewaking van onroerend goed.

Links:
http://www.fmtvastgoedbeheer.nl



Razende Robot Reporter