FloraHolland


Aanvoerders FloraHolland aanwezig op Flowers Expo in Moskou

FLORAHOLLAND (18 augsutus 2011) - FloraHolland zet op de Flowers Expo in Moskou weer haar nieuwe beursconcept in. Dit beursconcept is dit voorjaar voor het eerst gepresenteerd tijdens de Flowers & Hortech in Kiev, Oekraïne. In het FloraHolland paviljoen hebben aanvoerders van FloraHolland de beschikking over een eigen presentatieruimte en kunnen zo dus zelf hun bedrijf en product bekendmaken in de Russische afzetmarkt. De Russische markt heeft een enorme potentie en FloraHolland maakt het mogelijk dat haar aanvoerders zich hier sterker kunnen positioneren.

De volgende aanvoerders zijn aanwezig in het FloraHolland paviljoen op de Flowers Expo: Levoplant, Optiflor, Zentoo, Anco Orchidee, Chrywijk, Strijbisverbeek, Gebr. Blom, Marrewijk Steelhoven, Hortensia Promotie en Nolina.

Het FloraHolland paviljoen is onderdeel van het Holland Paviljoen van Bloemenbureau Holland. De Flowers Expo vindt plaats van 30 augustus t/m 2 september in International Exhibition Center Crocus Expo.

Buitenlandse beursdeelname in Italie en Essen
Deze vernieuwde beursdeelname van FloraHolland wordt ook toegepast in september bij de Flormart in Padova, Italie en bij de IPM Essen in januari 2012.